Ajankohtaista / Uutiset

Kiväärillä kilpaa Raspinkadulla 21.11.2020

Lauantaina 21.11. 2020 ammuttiin TaU:n uudella AA-radalla Raspinkadulla ensimmäinen practical-kilpailu. Lajina oli airsoft carbine – epävirallinen laji jossa kilpailtiin 6 mm kaasutoimisilla airsoft-kivääreillä IPSC:n Pistol Caliber Carbine -sääntöjä soveltaen.

Päivän aikana ammuttiin seitsemän osiota ja mukana oli kaikkiaan kolmetoista kilpailijaa. Kisan voitti kivääripracticalin legenda Raine Peltokoski. Toiseksi sijoittui Roy Juurijoki ja kolmanneksi Mika Vuolle. Naisten sarjan voitti maajoukkueampuja Lilian Leetsi.

Koronarajoituksia noudattaen vietetty kisapäivä sujui ongelmitta ja kaikilla tuntui olevan oikein mukavaa. Ratakin tuli testattua ja hyvin tuntuvat pienemmät kilpailut siellä onnistuvan.