Jäsenyys

Kuinka pääsen jäseneksi?

Tampereen Urheiluampujien jäsenyys mahdollistaa ampumaharrastuksen hyvässä seurassa monipuolisesti ja haluamallasi tasolla. TaUn perheessä meitä on alakoululaisesta eläkeläiseen ja aloittelijasta MM-tason kilpaurheilijaan. Seuran tavoitteena on valmentaa huippu-urheilijoita nykyisistä ja tulevista lupauksista ja mahdollistaa ampumaharrastus myös harrastajatasolla.

Paikaltaan ammuttaviin ISSF-lajeihin seuralla on käytössään ruutiratavuorot Osmonkallion luolassa ja Satakunnan Lennoston radalla. Ilma-aserata sijaitsee myös Osmonkallion luolassa.

Tänä päivänä TaU profiloituu vahvasti Suomessa nopeimmin kasvavan toiminnallisen ammunnan IPSC ja erityisesti Action Airin kautta. TaUn urheilijat ovat koko seuran historian ajan menestyneet Action Airin SM-kilpailuissa erinomaisesti ja useampi taulainen on edustanut suomalaista practicalosaamista maajoukkueessakin. Ohjattujen viikoittaisten harjoitusten lisäksi järjestämme muun muassa treeniohjelmia ja leirityksiä SM-kilpailuja varten.

Jäseneksi pääset lukemalla ohjeet alta. Mikäli olet lukenut jo ohjeet, voit ladata jäsenanomuslomakkeen painamalla alla olevaa jäsenanomuskaavake painiketta.

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin löydät Usein kysytyt kysymykset (UKK) -osiosta. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule tutustumaan toimintaamme!

Jäsenanomuskaavake

Maksut 2024

Jäsenmaksu

  • Aikuiset 60€/vuosi
  • Alle 20-vuotiaat 30€/vuosi

Liittymismaksu

  • Aikuiset 70€
  • Alle 20-vuotiaat 35€

Ratamaksu, kaikki lajit

190€/vuosi
(1.8. jälkeen liittyviltä uusilta jäseniltä 100€)

Sisältää kaikkien lajien ratamaksut sekä käyttöoikeuden Satakunnan Lennoston ampumaradalle.

Ratamaksu, lennosto

50€/vuosi
(1.8. jälkeen liittyviltä uusilta jäseniltä 25€)

Sisältää käyttöoikeuden vain Satakunnan Lennoston ampumaradalle Taseran vuoroille.

Seuran jäsen-, rata- ja liittymismaksut maksetaan suoraan tilille:

Tampereen Urheiluampujat ry
Tili: FI04 4503 0010 2888 54

Voinko maksaa jäsen- ja ratamaksuja useammassa erässä?

Jäsenmaksu tulee maksaa vuosittain kesäkuun loppuun mennessä. Uusien jäsenten jäsenmaksu tulee olla maksettuna kuukauden kuluessa jäseneksi hyväksymisestä.

Ratamaksu tulee hoitaa ensisijaisesti helmikuun loppuun mennessä. Ratamaksun voi maksaa neljässä erässä, jolloin maksuerät tulee maksaa tammikuussa, maaliskuussa, toukokuussa, heinäkuussa.

Muista poikkeavista maksujärjestelyistä voit sopia seuran puheenjohtajan kanssa.

Liikuntasetelit

Voit maksaa ePassilla tai Smartumilla jäsen- ja ratamaksut. Molemmista palveluista löytyy nimellä Tampereen Urheiluampujat.

Muistutetaan myös, että TaU:n ratavuoroilla ampujilta on edellytetty 1.1.2019 alkaen ampumaharrastukseen kelpaava vakuutus, esim. SAL:n harraste-tai kilpailulisenssi, Metsästäjäliiton vakuutus tai reserviläistoiminnan vakuutus.

Kilpailulisenssi ostetaan Olympiakomitean SUOMISPORT -palvelussa.