Jäsenyys

Kuinka pääsen jäseneksi?

Tampereen Urheiluampujien jäsenyys mahdollistaa ampumaharrastuksen hyvässä seurassa monipuolisesti ja haluamallasi tasolla. TaUn perheessä meitä on alakoululaisesta eläkeläiseen ja aloittelijasta MM-tason kilpaurheilijaan. Seuran tavoitteena on valmentaa huippu-urheilijoita nykyisistä ja tulevista lupauksista ja mahdollistaa ampumaharrastus myös harrastajatasolla.

Paikaltaan ammuttaviin ISSF-lajeihin seuralla on käytössään ruutiratavuorot Osmonkallion luolassa ja Satakunnan Lennoston radalla. Ilma-aserata sijaitsee myös Osmonkallion luolassa.

Tänä päivänä TaU profiloituu vahvasti Suomessa nopeimmin kasvavan toiminnallisen ammunnan IPSC ja erityisesti Action Airin kautta. TaUn urheilijat ovat koko seuran historian ajan menestyneet Action Airin SM-kilpailuissa erinomaisesti ja useampi taulainen on edustanut suomalaista practicalosaamista maajoukkueessakin. Ohjattujen viikoittaisten harjoitusten lisäksi järjestämme muun muassa treeniohjelmia ja leirityksiä SM-kilpailuja varten.

Jäseneksi pääset lukemalla ohjeet alta. Mikäli olet lukenut jo ohjeet, voit ladata jäsenanomuslomakkeen painamalla alla olevaa jäsenanomuskaavake painiketta.

Vastauksia yleisimpiin kysymyksiin löydät Usein kysytyt kysymykset (UKK) -osiosta. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule tutustumaan toimintaamme!

Jäsenanomuskaavake

Maksut 2022

Jäsen- ja ratamaksut

Jäsenmaksu

  • aikuiset 60 euroa
  • alle 20-vuotiaat 30 euroa

Ratamaksu 50 euroa

Action Air ratamaksut

10€ päivä & maksimi 40€ kuukaudessa.

Alle 20-vuotiaat, opiskelijat, työttömät, eläkeläiset:

5€ päivä & maksimi 25€ kuukaudessa

Liittymismaksut

Aikuiset 50 euroa

Alle 20-vuotiaat 25 euroa

Seuran jäsen-, rata-ja liittymismaksut maksetaan suoraan tilille:

Tampereen Urheiluampujat ry
Tili: FI04 4503 0010 2888 54

HUOM Action Air Maksut suoritetaan:

Tampereen Urheiluampujat / action air
Tili: FI78 4503 0010 6483 62

 

Muistutetaan myös, että TaU:n ratavuoroilla ampujilta on edellytetty 1.1.2019 alkaen ampumaharrastukseen kelpaava vakuutus, esim. SAL:n harraste-tai kilpailulisenssi, Metsästäjäliiton vakuutus tai reserviläistoiminnan vakuutus.

Kilpailulisenssi ostetaan Olympiakomitean SUOMISPORT -palvelussa.