Ajankohtaista / Tiedotteet

TaU:n sääntöihin muutoksia syyskokouksessa 30.12.2020

Tampereen Urheiluampujat ry:n syyskokous 30.12.2020 päätti muutamista sääntömuutoksista. Seuraavassa uudistetut sääntökohdat:
3§ Jäsenyys
Koejäsenyyden luonne muuttui:

Koejäseneksi aikovan on täytettävä jäsenanomus ja palautettava se yhdistyksen hallitukselle, jolloin koejäsenyyden katsotaan alkaneeksi. Anomuksessa on oltava kahden suosittelijan allekirjoitus. Suosittelijoiden on oltava yhdistyksen jäseniä. Koeajan jälkeen hallitus päättää koejäsenen hyväksymisestä varsinaiseksi jäseneksi tai hylkäämisestä. Koejäsenellä ei ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksisssa.

4§ Jäsenen eroaminen ja erottaminen

Lisäys eroamiskohtaan:

”Mikäli jäsen ei ole suorittanut jäsenmaksuaan kuluvan kalenterivuoden kuluessa, hallitus katsoo jäsenen eronneeksi yhdistyksestä.”

6§ Hallitus

Lisäys hallitustyöskentelyyn:

”Hallitus voi tarvittaessa järjestää kokouksen ja kokouksiin voi hallituksen jäsen osallistua myös etäyhteydellä video- tai puhelinneuvottelun avulla.”

Seuran puheenjohtajaksi kaudelle 2021 valittiin Mika Vuolle. Hallitukseen valittiin Joona Haavisto (varapj.), Maija Koski (sihteeri), Juha Lamberg (rahastonhoitaja), Oskari Sivula ja Pentti Paavilainen. Hallituksen varajäsenet ovat Johanna Tanni ja Veli-Pekka Laurila.

Toiminnantäyteinen syksy

Vuosi on ollut erikoinen, myös ampumaurheilun osalta. Kevätkaudella radat jouduttiin koronan vuoksi sulkemaan ja syksyllä on puolestaan jouduttu ampumaan hengityssuojaimien kanssa. Monet kilpailut maailmalla ja Suomessa on peruttu, SM-kilpailuita myöten. Kesäkausi ruutiradoilla sentään sujui suhteellisen normaalisti ja sitä on pystytty jatkamaan pitkälle loppuvuoteen, kiitos leutojen kelien.

Tampereen Urheiluampujat on kuitenkin selvinnyt koettelemusten vuodesta hyvin ja verraten vähillä harmeilla. Vuoden aikana on jopa onnistuttu aloittamaan uutta toimintaa kun Raspinkatu 5:een saatiin lokakuun alussa oma rata action airille. Rata pyrkii olemaan omarahoitteinen eli sen käyttäjät maksavat erillistä ratamaksua.

Practical-toiminnan käynnistäminen TaU:ssa on syksyn mittaan näkynyt mukavasti uusien jäsenten tasaisena virtana. Kesän ja syksyn mittaan jäsenrekisteri saatiin perattua ajantasaiseksi ja moni harrastuksensa lopettanut poistettua listoilta, joten varsinaisesti jäsenmäärä ei ole vielä kasvanut, mutta aktiivisten jäsenten määrä on mukavassa nousussa.

Haussa on myös nykyistä parempi ilma-aserata. Sen myötä saataisiin toivottavasti uutta aktiviteettia sillekin puolelle.

Tästä on hyvä jatkaa vuoteen 2021.

Mika Vuolle

PJ.

mikatvuolle@gmail.com

(uutinen päivitetty 16.12.2020)