Ajankohtaista / Tiedotteet

IOP SM 2020 ohjeita ja eräluettelo

Eräluettelo-IOP-SM-2020-2-1

IOP-SM-2020-ohjeita-kilpailijoille-1

Ilmaolympiapistoolin SM-kilpailu 2020 on muutettu osanottajien vähyyden vuoksi yksipäiväiseksi eli kaikki sarjat ammutaan lauantaina 14.11.2020. Kilpailupäivä alkaa ikäkausisarjoilla, joiden jälkeen ammutaan naisten ja miesten kilpailut. Päivän päättävät M20-sarjan ja M-sarjan finaalit.

Huomatkaa että kilpailuvaliokunnan päätöksellä kilpasarjan molemmat 30 ls puolikkaat ammutaan poikkeuksellisesti peräkkäin, välissä on vain 10 minuutin tauko. Koesarjat ammutaan normaalisti molempien puolikkaiden aluksi.

Tämä järjestely on koronariskin minimoimiseksi eli pyrimme järjestämään kisan siten että kilpailupaikalla on samaan aikaan mahdollisimman vähän väkeä. Ampujille jaetaan taulut, jotka ampujat itse vaihtavat kisasuorituksensa jälkeen.

Ikäkausisarjojen ja naisten sarjan palkintojenjako suoritetaan Ikaalisten urheilutalossa mahdollisimman pian tulosten tultua virallisiksi. Liikuntasalissa saa olla läsnä vain toimitsijoita ja kulloinkin käynnissä olevan erän ampujat.

Yläkerran lehtereillä on kahvio avoinna ja siellä voi myös seurata kilpailun kulkua, turvavälit muistaen. Muistakaa kilpailupaikalla turvavälit, hengityssuojainten käyttö ja hyvä käsihygienia! Sairaana kilpailuun osallistuminen on kiellettyä. Mikäli olette sairaita, ilmoittakaa perumisesta kilpailunjohtaja Juha Lambergille, puh: 040-521 8271.

Muistakaa ottaa mukaan todistus SAL:n lisenssimaksusta ja SAL:n pistoolilajien tuomarikortti niissä sarjoissa missä se vaaditaan!Toivomme kaikilta SM-kilpailuihin osallistujilta ymmärtämystä ja joustoa näinä hankalina aikoina jolloin monet urheilutapahtumat on jouduttu perumaan koronaepidemian vuoksi.

Edullista majoitusta tarjolla Ikaalisissa: Jari Pihkoluoma, puh: 040-8610101. Tervetuloa Ikaalisiin!

Tampereen Urheiluampujat ry/IOP SM 2020 -kilpailuorganisaatio