Ajankohtaista / Tiedotteet

Hallituksen terveiset 4.5.2022

Kevät on lähtenyt kivasti käyntiin ja porukkaa ollut luolan treeneissä ihan mukavasti 25m radalla. Viileistä keleistä ja Lennoston radan lauantai päivien ylimääräisistä esteistä johtuen päätimme jatkaa sisäkautta Luolassa vielä kuukaudella. Näin ollen la + su treenit pyörii normaalisti siten että 29.5 on viimeinen sisävuoro 25m + 50m radoilla ja viimeinen IOP vuoro 31.5. IOP kesävuoroja suunnitellaan kuluvan kuukauden aikana. Luolaan on tuotu musta ämpäri johon on punaisella teipillä kirjattu TAU. Kerätään jatkossa omat hylsyt talteen ja peltikaapissa nro 6 voidaan säilöä radalta kerättyjä hylsyjä.

Toimenkuvamuutoksia johtokunnassa

Juha Lamberg jää hallituksen jäseneksi, mutta vetäytyy kiireiden takia varapuheenjohtajan sekä ISSF lajien vastaavan tehtävistä. Hallitus päätti uudesta työnjaosta 2.5.2022 kokouksessaan, että Tomi Kannas on uusi ISSF ilma-asevastaava ja Oskari Sivulasta tehtiin uusi varapuheenjohtaja.

Action Air SM 2022 SALO

Tampereen Urheiluampujat, Poliisien Ampumaseura ja Salon Seudun Ampujat järjestävät IPSC Action Airin SM-kilpailun 2022 Salossa 2.-3.7.2022. Kilpailu on osa Olympiakomitean SM-viikko-tapahtumaa, jossa on mukana 28 eri lajia. SM-viikko televisiodaan YLE:llä. Tarvitsemme talkoolaisia lisää kilpailuun mukaan. Talkoolaisille pyritään parhaan mukaan järjestämään majoitus SALO.sta. lisätietoja kilpailusta: https://www.tampereenurheiluampujat.fi/aasm2022/

Sääntömääräinen kevätkokous

Tampereen Urheiluampujat ry järjestää sääntömääräisen kevätkokouksen maanantai 30.5.2022 kello 18.00 alkaen. Kevätkokoukseen voi osallistua kaikki 29.5.2022 mennessä jäsenmaksun maksaneet varsinaiset jäsenet. Asialistalla on yhdistyslain (503/1989) sekä yhdistyksen sääntöjen mukaiset kevätkokouksessa päätettävät asiat. Kokous kutsu tulee kaikille erillisellä sähköpostilla.

Uudet kotisivut

Kotisivujen uudistaminen on edennyt siihen vaiheeseen, että uudet sivut on nyt käytössä. Käy tutustumassa uusiin sivuihin osoiteessa www.tampereenurheiluampujat.fi jos huomaat asiavirheitä tai sinulla on kehitysehdotuksia, niin näitä voi laittaa meille hallituksen jäsenille. Uusille sivuille kaivataan kuvamateriaalia kaikista lajeista, myös ampumasuorituksen ulkopuolelta esimerkiksi juttutuokioita, hauskanpitoa, tunnelmaa, yms. Toivomme erityisesti, että jokainen kävisi lukemassa kohdan jäsenyys ja ampujan polku. Yleisesti ottaen kaikkialla talkoolaisia alkaa olla niukasti. Ilman talkootyötä toiminta useimmissa yhdistyksissä loppuisi. Siksi tarvitsemmekin teiltä apua.

ISSF lajien promo video. Seurasta löytyy jonkunlainen talkooporukka kuvaamaan ja editoimaan materiaalia, mutta löytyykö jäsenistöstä ketään, joka osaisi tehdä kuvaussuunnitelman eli ns. käsikirjoitus videolle, jonka perusteella sitten talkooporukka pystyisi tuon tekemään? Käsikirjoitus on vaativa homma, joten jos sinulla on ideoita mitä tuollaisessa videossa kannattaisi näyttää niin Ilmianna itsesi hallitukselle. Jos tällainen video löytyy jo jostain netin syövereistä, niin sen voi meille linkata. Otetaan siitä parhaat ideat ja meille soveltuvat jutut mukaan.

ISSF lajien ampujan polku teksti. Uusien sivujen ampujan polku on kirjoitettu practicaliin, mutta tuollainen samanmuotoinen teksti pitäisi ehdottomasti saada myös ISSF lajeista. Jos tuntuu että voisit tällaisen kirjoittaa meille, niin ota yhteyttä hallituksen jäseniin.