Ajankohtaista / Tiedotteet

Action air turvallisen ampujan kurssi

Tampereen Urheiluampujat ry. järjestää 7.11.2020 klo 11.00 alkaen turvallisen ampujan kurssin IPSC action airissa. Kurssipaikka on TaU:n rata, osoitteessa Raspinkatu 5, Tampere.

Kurssin läpäiseminen on edellytys action airin harrastamiseen ja sen suorittamisen jälkeen SAL:n alaiseen ampumaseuraan kuuluva ampuja saa nimensä IPSC TA-rekisteriin ja voi osallistua lajin kilpailuihin.

Kurssin avauspäivänä käydään läpi lajin teoria ja suoritetaan teoriakokeet. Sen jälkeen kurssi jatkuu käytännön harjoittelulla. Ensimmäiset harjoitukset ovat 8.11.2020 klo 14.00 alkaen ja siitä eteenpäin sovitusti.

Ennen kurssille tuloa kannattaa tutustua lajiin:

http://actionairfinland.weebly.com/materiaali.html

Sekä lajin sääntöihin suomeksi ja englanniksi:

https://ipsc.d-q.fi/2019/IPSC-Ilmapistoolisaannot-2019.pdf

http://legacy.ipsc.org/pdf/RulesAir.pdf

Ensimmäinen käytännön koe järjestetään su 22.11.2020. Myöhemmistä käytännön kokeiden vastaanottoajoista ilmoitetaan myöhemmin.

Kurssin hinta on 60 euroa, TaU:n jäseniltä 40 euroa.

Mikäli et ole SAL:n alaisen ampumaseuran jäsen, ennen kurssille ilmoittautumista kannattaa tiedustella mahdollisuutta liittyä Tampereen Urheiluampujien jäseneksi.

Kurssin osanottomaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettavalle tilille viimeistään 31.10.2020, joka on myös viimeinen mahdollinen ilmoittautumispäivä.

Osanottajia kurssille mahtuu mukaan max. 15 henkeä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssille tarvitaan suojalasit, 6 mm kaasurekyylitoiminen airsoft-pistooli, siihen vähintään 3 lipasta sekä IPSC-vyö pistoolikoteloineen ja lipastaskuineen. Lisäksi tietenkin tarvitaan myös pistooliin sopivia muovi- tai biokuulia ja green gasia.

Mikäli varusteista ja niiden hankinnasta on kysymyksiä, ottakaa yhteyttä kurssin johtajaan.

Jos koronatilanne aiheuttaa erityisjärjestelyitä, niistä tiedotetaan sähköpostitse kurssille ilmoittautuneille.

Kurssille ilmoittautuminen: mikatvuolle@gmail.com.

Lisätietoja: Kurssin johtaja Mika Vuolle, mikatvuolle@gmail.com, puh: 044-256 2221.